Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ομολογία πίστεως... στο Holywood

Jonathan Jackson Wins Emmy Award for Best Supporting Actor (2012)

...ευχαριστεί τον Τριαδικό Θεό για το έλεός Του και ...τους μοναχούς του Αγίου Όρους!







Τζέιμς Μπελούσι (Jim Belushi)



Ο γνωστός ηθοποιός είναι αλβανικής καταγωγής ορθόδοξος χριστιανός. Εδώ, με την οικογένειά του, σε μια επίσκεψη στον οικουμενικό πατριάρχη







ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ


"Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εκατοντάδες πιστών συγκεντρώθηκαν στο ναό της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής αλλά και την περιφορά του επιταφίου. Ανάμεσα στους πιστούς και αρκετά μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ όπως ο Τομ Χανκς με τη γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον, η Νία Βάρνταλος αλλά και ο πρόεδρος της 20th Century Fox Τζιμ Γιαννόπουλος.
Ο Tom Hanks με τον φίλο του Τζιμ Γιαννόπουλο μάλιστα κρατούν κάθε χρόνο και τον επιτάφιο. Ο Χανκς ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και μιλούσε με τον κόσμο ενώ κατά τη διάρκεια της περιφοράς δεν σταμάτησε να συμμετέχει και αυτός στο “Κύριε Ελέησον”."

Σάρον Στόουν


Το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Γεωργίας επισκέφθηκε η ηθοπoιός Sharon Stone και την Κυριακή 5 Ιουνίου ο πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας ο 2ος την δέχτηκε στην πατριαρχική έδρα.



Η Σάρον Στόουν είχε την ευκαιρία να ακούσει κάποιες μουσικές συνθέσεις του γεωργιανού πατριάρχη και να θαυμάσει ορθόδοξες εικόνες.Επίσης ο πατριάρχης συζήτησε για πολλή ώρα με τη γνωστή ηθοποιό...

Κατά τη διαρκεια της συνάντησης ο φακός συνέλαβε πολλές φορές την διάσημη ηθοποιό να κλαίει.


Θυμίζουμε ότι το 2011 η Σάρον Στοούν υπέστη μια αιμορραγία στον εγκέφαλο η οποία λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία.Όπως δήλωσε έπειτα, είδε το θάνατο κατάματα,ενώ όλην αυτήν την περίοδο έβλεπε ένα άσπρο φως.








Πηγές: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: